Blom Hoveniers - Creatief in groen

Blom HoveniersOfferte aanvragen

Sinds 1990 zijn wij, van Blom Hoveniers, specialist in beheer en inrichting van tuinen, dakterrassen, parken en pleinen. Wij nemen elke uitdaging aan en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Dat komt doordat wij met de beste mensen en machines werken. Dagelijks staat ons team van hoveniers, stratenmakers, machinisten en managers voor u klaar.

 

Tuin aanleggen
 

Graag leggen wij uw tuin aan. Van ontwerp tot uitvoering en natuurlijk het onderhoud van de tuin. Willen wij u graag laten zien wat wij in ons mars hebben. Hierbij nemen we uiteraard elke wens in detail door, zodat u straks lekker kunt genieten van uw tuin.

 

Groenonderhoud kantoortuinen
 

Heeft uw kantoor een mooie tuin of dakterras? Dan wilt u hier wel van kunnen genieten zonder dat u of uw personeel hier onderhoud aan hoeft te plegen. Daar zijn immers de specialisten voor. Wij kunnen kostenefficiënt, uw tuin aanleggen en onderhouden zodat u altijd een plek heeft om in te kunnen ontspannen.

 

Groenvoorziening gemeentes
 

Wij zorgen ervoor dat de gemeente een nette uitstraling heeft, door goed onderhouden groenstroken. Moet je eens kijken in de lente. Dan straalt iedereen, omdat de straat er zo mooi en levendig bij staat. Dus als u de mannen ziet die de groenstroken weer mooi gemaakt hebben, bedank ze eens, ze werken hard voor uw glimlach.

 

Contact met Blom Hoveniers
 

Heeft u een goed gevoel gekregen bij het lezen van onze website? Pak dan de telefoon en bel ons eens. Wij, Frank, Miranda, Rob en Muriël, staan u graag te woord.

Blom Hoveniers werkt aan:
 

  • Particuliere tuinen
  • Groenonderhoud van kantoortuinen
  • Groenvoorziening van diverse gemeentes