Blom Hoveniers - Creatief in groen

Het beste tuinadviesOfferte aanvragen

U zoekt tuinadvies? U heeft een nieuw huis en u wilt daar een prachtige tuin omheen aanleggen, zodat de huiselijke omgeving voor u een paradijs op aarde wordt… Of u woont al heel lang in een huis en wilt dat graag zo houden, maar de tuin is echt aan vernieuwing toe… Of u heeft een modern kantoorpand met een ouderwetse tuin eromheen… Allemaal goede redenen voor het aanleggen van een nieuwe tuin.

 

Hoe pakt u dat aan? 


Een bestaande tuin verzorgen is één, maar een nieuwe tuin aanleggen die in alle jaargetijden aantrekkelijk is, is een heel ander verhaal. Het beste is dan voor u een professional in te schakelen. Wij van Blom hoveniers zijn daar de geschikte mensen voor.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen:

 

Advies


Samen met u brainstormen we over uw visie hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Heeft u nog geen idee? Wij hebben ideeën en kunnen u allerlei mogelijkheden, materialen en tuinstijlen laten zien. Niets is ons te gek. Als we er samen uitgekomen zijn, ontwerpen onze tuinontwerpers een plan dat bij uw wensen past. Wij geven u aan de hand daarvan ook een indicatie over de te verwachten kosten. Als de tuin aangelegd is, adviseren wij u over verzorging en onderhoud.