Blom Hoveniers - Creatief in groen

Waarom tuinonderhoud?Offerte aanvragen

Wij verzorgen graag het onderhoud van jouw tuin. Hoe vaak een tuin onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het type tuin. In overleg zorgen wij dat je tuin het hele jaar in topconditie blijft.


Samen tuin onderhouden
 

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag mee met een éénmalige onderhoudsbeurt zodat je het daarna weer zelf kunt bijhouden. Geen tijd om de tuin bij te houden? Met goede afspraken komen wij wanneer nodig is en blijft je tuin een heerlijke plek om van te genieten. Tevens kunnen wij de bestrating onderhouden. Bel ons voor de mogelijkheden.

 

Renovatie tuin
 

Toe aan iets anders of achterstallig onderhoud in je tuin? Dan kunnen we voor je tuin ook renoveren. Zit je met het terras net niet in de zon aan het eind van de dag of wil je die bestrating toch anders hebben? Wij renoveren je tuin zodat je er optimimaal van kunt genieten.

 

Laat u inspireren
 

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Om die kwaliteit te kunnen bieden investeren we niet alleen in de beste vakmensen, maar ook in de beste machines. De kwaliteit kan je zelf ervaren bij onze tuininspratie.

 

Toe aan tuinonderhoud?
 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar de tuin te kijken en om je te inspireren naar de mogelijkheden.

 

 

Onderhoudsafspraken die wij kunnen aanbieden:

 

  • Eénmalige of contractuele onderhoudsbeurten
  • Jaarlijkse voorjaarsbeurt en/of winterbeurt
  • Onderhoud gazon
  • Verjongingssnoei
  • Milieuvriendelijke onkruidbestrijding
  • Onderhoud grasgazon