Blom Hoveniers - Creatief in groen

BedrijfstuinOfferte aanvragen

Een mooie, zorgvuldig ontworpen tuin bij je bedrijf is het visitekaartje voor jeonderneming. De bedrijfstuin laat bezoekers de identiteit van je bedrijf zien. Dus als de tuin naadloos aansluit bij je bedrijf en er verzorgd uitziet, wekt dit vertrouwen bij je klanten. Buiten dat zal ook je personeel bijzonder tevreden zijn om in een fijne groene omgeving te kunnen werken en pauzeren.

 

Ontwerp


Je bedrijf is uniek, dus je wilt ook een unieke tuin eromheen. Daar kan Blom hoveniers fantastisch bij helpen. In overleg, gaan onze eigen tuinontwerpers aan het werk om een bedrijfstuin te realiseren, die past bij het karakter van je onderneming en de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarbij staan je eigen ideeën centraal en zullen ook van onze kant nog de nodige ideeën aangedragen worden.

 

Bedrijfstuin Aanleg


Als je helemaal tevreden bent over het tuinontwerp, kan er worden overgegaan tot het aanleggen van de tuin. Ook dit kan je geheel aan ons overlaten, van de vlaggenmasten tot de brievenbus. Wij hebben voor alle disciplines vakmensen en machines in huis. Wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk overlast zult hebben en het pand steeds toegankelijk zal blijven.

 

Onderhoud


Is de aanleg van uw bedrijfstuin eenmaal klaar, dan is het natuurlijk belangrijk dat door goed onderhoud de tuin tot volledige ontwikkeling komt. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. In overleg, stellen wij een op maat gemaakt onderhoudscontract op, zodat je altijd een prachtig verzorgde tuin om het bedrijfspand zult hebben.

 

Bij een uniek bedrijf hoort een unieke bedrijfstuin. Blom Hoveniers helpt hier graag bij. Onze tuinarchitecten zullen een bedrijfstuin realiseren die helemaal past bij het karakter van het bedrijf, naar aanleiding van de wensen. Eigen ideeën staan hierbij centraal, en ook wij zullen onze ideeën delen, om samen tot een prachtige bedrijfstuin te komen.