Blom Hoveniers - Creatief in groen

Bestrating onderhoudOfferte aanvragen

U wilt graag een unieke bestrating om uw bedrijfspand. Daar zal ook rekening mee gehouden moeten worden als u bijvoorbeeld klanten op bezoek krijgt. Uw eigen personeel mag daar natuurlijk ook niet aan ontbreken, die moeten ook kunnen parkeren. En wellicht kunnen er terrassen gemaakt worden, waar op zonnige dagen de lunch genuttigd kan worden.

 

Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw bedrijfsbestrating kunt u terecht bij Blom Hoveniers. Wij verrichten alle werkzaamheden op het gebied van bestrating.

 

Bestrating ontwerp

 

Onze tuinontwerpers maken op basis van uw wensen een bestratingsplan, dat aansluit op de uitstraling van uw bedrijf en de bedrijfstuin. Wij laten u allerlei mogelijkheden zien, we bepalen samen met u de vormgeving en het materiaal die gebruikt gaan worden.

 

Aanleg

 

Als alles duidelijk op papier staat, dragen wij zorg voor alle materialen, vakmensen en de benodigde machines om op basis van het ontwerp de bestrating rondom uw pand te realiseren.

Wij zorgen er tevens voor, dat de voortgang van uw eigen werkzaamheden geen hinder hiervan ondervindt. Ook over de afvoer van grond en puin hoeft u zich geen zorgen te maken, hier zorgen wij voor.

 

Onderhoud

 

Ook bestrating heeft onderhoud nodig. Met het Nederlandse klimaat is het haast onmogelijk om geen last te krijgen van algen, mos en onkruidgroei in de voegen. Het onderhoud dat wij daarvoor kunnen verrichten bestaat uit:

 

  • • Het verwijderen van mossen en algen
  • • Het onkruidvrij maken van de voegen
  • • Borstelen en vegen van de bestrating