Blom Hoveniers - Creatief in groen

Bedrijfstuin onderhoudenOfferte aanvragen

Met een prachtig onderhouden bedrijfstuin maakt u meer kans een goede eerste indruk te maken. Het is immers ''hét'' visitekaartje naar uw omgeving en bezoekers. Naast een schitterende tuin wilt u dat uw complete bedrijfsterrein er perfect bij ligt. Ook dít kunt u aan ons overlaten. Onze mensen kijken naar het totaalplaatje en zorgen ervoor dat u tevreden bent. Door efficiënt met onze tijd om te gaan kunnen wij dit ook nog voor een interessante prijs aanbieden.

 

Kosten onderhoud bedrijfstuin
 

Het onderhoud aan de bedrijfstuinen wordt meestal een keer per maand uitgevoerd, het onkruid en zwerfvuil wordt netjes verwijderd en afgevoerd. Bij de entree van uw bedrijfspand worden alle beplantingen en borders nagekeken. Tijdens elke onderhoudsbeurt worden ze gecontroleerd op netheid en uitstraling. Kortom, voor een onderhoudscontract van uw bedrijfstuin kunnen wij maatwerk leveren. Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat uw wensen zijn


Planning onderhoud


Naast een goede planning vinden wij communicatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Bij sommige terreinen komen wij maandelijks, dan is het wel zo fijn dat u weet wanneer we komen. Ook vinden wij het belangrijk dat u weet wie er komt maar ook weer gaat.
Wij informeren u graag via mail of telefoon wanneer wij komen en wie er langskomen. Op deze wijze wordt u in de gelegenheid gesteld om bepaalde zaken aan te geven zodat wij die direct te kunnen uitvoeren.