Blom Hoveniers - Creatief in groen

Mooie bloementuinOfferte aanvragen

Een bloementuin aan uw huis. Lekker in de zomer genieten van al die mooie bloemen en planten. Wat zou dat heerlijk zijn: het hele jaar door mooie kleuren om u heen. Maar hoe gaat u dat aanpakken? Welke planten moet u nemen? Wanneer bloeien ze en hoe hoog worden ze? Dat is een hele zoekwinkel, maar geen nood: Blom Hoveniers in Oudenbosch heeft de ervaring in huis en adviseert u met plezier.

 

 

Beplantingsplan


Als uw tuinwensen duidelijk zijn en wij ze met u doorgesproken hebben plus u geadviseerd hebben, dan nemen wij, als u dat wenst, het stokje van u over en maken voor u een beplantingsplan, waarbij we rekening houden met bloeitijd, hoeveelheid zonlicht die de planten nodig hebben, geur, kleur(combinaties), vaste en eenjarige planten plus hoogteverschillen. U kunt vervolgens zélf de tuin aanleggen, maar ook wij zetten graag voor u de bloemetjes buiten en dan hoeft u alleen nog maar eindeloos te genieten!

Denk goed na over uw wensen; wat voor bloementuin is gewenst?

 

  • Wilt u een wilde, natuurlijke tuin of een geordende tuin met bloemperken of misschien wel een vlindervriendelijke tuin?
  • Gaat u voor een pluktuin, zodat u boeketten kunnen maken met bloemen uit uw eigen tuin?
  • Moeten de bloemen één kleur hebben of wilt u bloemen in alle kleuren van de regenboog?
  • Mag de zon uitbundig uw tuin in schijnen of moet er ook ruimte zijn voor schaduwplekken?
  • Wilt u het hele jaar door bloemen of alleen in de zomer?
  • Moeten er vaste bloeiende planten in komen of ook eenjarigen en bollen/knollen?

 

U ziet het; er is genoeg om over na te denken!